Telefonisch contact?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Naam:
Telefoonnummer:
Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Voorbeeldreis Borneo

De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisisch Borneo op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren, die we graag met u bespreken, daarbij is uw budget ons uitgangspunt.
We begrijpen dat het fijn is om een idee te krijgen van wat er mogelijk is. Ter inspiratie vindt u hier daarom een voorbeeldreis naar Borneo, inclusief prijsindicatie. Qua accommodaties heeft u veel keuzes en dit is uiteraard erg afhankelijk van het budget dat u wilt besteden aan de reis. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Download hieronder het volledige reisvoorstel voor een goed beeld van een mooie reis door Borneo met veel details over wat u zoal kan zien tijdens de reis.

BORNEO - 25 DAGEN VANAF €4045

  • Dag 1 & 2
Uw vertrek van thuis en start van uw vakantie in het gemoedelijke Kuching, Borneo.
  • Dag 3
Een dagtocht naar het Bako National Park, waar u de bijzondere neusapen kunt zien en nog veel meer.
  • Dag 4 t/m 6
Een tocht door de prachtige ongerepte natuur van Borneo en een verblijf bij een authentieke Iban stam; zie hoe deze stam vandaag de dag leeft en geniet van het Borneose regenwoud.
  • Dag 7 t/m 10
Reis dieper Borneo in en ontdek ook andere culturen en stammen, zoals de Melanau in het bijzondere Mukah. Een authentieke plek waar men op het water  leeft, ook bekend van de sagopalm.
  • Dag 10 & 13
Heerlijk ontspannen en nagenieten van uw bijzondere verblijf in Sarawak op een mooi plekje.
  • Dag 14
Reis verder naar Kota Kinabalu. Uw vertrekplaats om Sabah te ontdekken.
  • Dag 15 t/m 17
Danum Valley: misschien wel het mooiste stukje regenwoud van Maleisië en Borneo. Enkel bereikbaar per 4X4 en bij uitstek de plek om orang oetans in het wild te bewonderen. Voor alle natuurliefhebbers en in het bijzonder ook vogelaars een waar paradijs.
  • Dag 18 t/m 20
Van regenwoud naar riviersafari's in Sukau. Wederom een prachtig stuk natuur met veel diersoorten. U heeft zelfs een kans om de kleine pygmee-olifanten te zien.
  • Dag 21 t/m 25
Sluit af op het kleine, idyllische Lakanyan, een mooie plek om heerlijk ontspannen uw reis te eindigen voordat u weer naar huis gaat.


Klik hier voor het volledig uitgebreide reisvoorstel.