Telefonisch contact?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Naam:
Telefoonnummer:
Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Voorbeeldreis West-Maleisië

De reisspecialisten bij de M van Maleisiëreizen organiseren maatwerkreizen; uw droomreis naar Maleisië op maat gemaakt. Wij stemmen ons reisvoorstel volledig af op uw wensen en voorkeuren. Daarbij is uw budget ons uitgangspunt.
Maar we begrijpen dat het fijn is om een idee te krijgen van wat er mogelijk is. Ter inspiratie vindt u hier daarom een voorbeeldreis naar Maleisië, inclusief prijsindicatie. Qua accommodaties heeft u veel keuzes en dit is uiteraard ook afhankelijk van het budget dat u wilt besteden aan de reis, u zult daarom geen specifieke accommodaties zien in het voorstel. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Download hieronder het volledige reisvoorstel voor een goed beeld van een mooie reis door West-Maleisie met veel details over wat u zoal kan zien tijdens de reis.

West-Maleisië van kust tot kust - 24 DAGEN vanaf €2535
 

  • Dag 1 t/m 3
Uw vertrek van thuis en de start van uw vakantie in de wereldstad Kuala Lumpur.
  • Dag 4 & 5
Reis door naar de prachtige natuur van het Taman Negara National Park; u trekt hier rond met onze eigen gidsen.
  • Dag 6 t/m 9
Bezoek Kuantan en Kuala Terengganu aan de authentieke Oostkust; u treft hier amper andere toeristen en krijgt een kijkje in enkele oude ambachten.
  • Dag 10 t/m 13
Geniet van zon, zee en strand op Perhentian; ga snorkelen of duiken op een van de mooie riffen.
  • Dag 14 & 15
Bezoek de levendige markt van Kota Bharu; en hou je van lokale gerechten, probeer dan zeker de blauwe rijst in Nasi Kerabu bij een eetstalletje.
  • Dag 16 t/m 18
Steek over naar de levendige Westkust, en ontdek de mix van Maleise culturen en religies in Penang. Ontdek ook de veelzijdige Maleise keuken, want Penang staat bekend om diens veelzijdige keuken.
  • Dag 19 t/m 24
Sluit af op het romantische eiland Langkawi, de ideale plek om heerlijk ontspannen uw reis te eindigen voordat u weer naar huis gaat.


Klik hier voor het volledig uitgebreide reisvoorstel.