Telefonisch contact?
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.
Naam:
Telefoonnummer:
Deel deze pagina!
twitter     facebook    

Jouw reis

Individuele rondreizen door Maleisië, daar ligt onze kracht en hierin zijn wij gespecialiseerd. Wij stellen reizen samen vanuit de klant en bieden naast onze standaard rondreizen ook altijd mogelijkheden voor individuele maatwerk reizen.

Rondreizen in Maleisië

Wij kiezen het liefst voor kleinschalige accommodaties waar een fijne sfeer hangt. Wil je liever een gedeelte  van je reis zelf organiseren? Daarin denken wij ook graag mee en natuurlijk zijn daarvoor ook mogelijkheden.

Heb je vragen? Neem dan zeker contact met ons op, wij helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw droomreis naar Maleisië.

Autohuur Maleisië

West-Maleisië met een huurauto verkennen is top. Je komt gegarandeerd op plekken waar je anders niet zult komen met het openbaar vervoer en bovendien is het wegennetwerk prima. Dit is meteen de reden waarom Maleisisch Borneo niet geschikt is om met een huurauto te verkennen.

Houd er wel rekening mee dat er in Maleisië links wordt gereden. Je hebt zeker niet voor je hele rondreis door West-Maleisië een huurauto nodig. Hierin willen we je graag adviseren.

Wij boeken bij voorkeur een huurauto in combinatie met een pakket. Dit pakket kan ook slechts enkele dagen zijn. Dit heeft te maken met de voorwaarden die SGR stelt aan haar reisspecialisten. Bij losse autohuur kunnen wij geen SGR garantie bieden; dit zijn de voorwaarden van SGR en het geldt dus voor alle reisaanbieders.

Vliegticket(s) Maleisië

Wij kunnen in principe dezelfde vliegticket(s) voor onze klanten boeken als de vliegtickets die online zichtbaar zijn. Wij nemen graag het boeken van je vliegticket(s) uit handen door mee te kijken naar de meest gunstige vliegtijden en korte overstaptijden. Wanneer je vliegticket is geboekt in combinatie met een landarrangement, zorgen wij ervoor dat alles naadloos aansluit in geval van vertraging. Het is mogelijk om vliegtickets in optie te houden wanneer je thuis nog moet overleggen of om welke andere reden dan ook. 

Wij boeken bij voorkeur een vliegticket in combinatie met een pakket. Dit pakket kan ook slechts enkele dagen zijn. Dit heeft te maken met de voorwaarden die SGR stelt aan haar reisspecialisten. Bij losse autohuur kunnen wij geen SGR garantie bieden; dit zijn de voorwaarden van SGR en het geldt dus voor alle reisaanbieders.

Neem contact met ons op om een vluchtvoorstel voor Maleisië te ontvangen.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Het is mogeljk om te vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel. Deze vliegvelden zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar.Düsseldorf en Brussel zijn beiden goed bereikbaar met de auto en het parkeren op het airport is prima geregeld.